Workshop smartphone fotografie –

Bedrijfsuitje-Fotografie

Al jaren verzorg ik steeds fotografie workshops met je smartphone. Voorbeelden daarvan zijn de workshop fotografie in je stad of dorp en de workshops in de natuur. Ook is het mogelijk om de workshop te volgen met je team om zo je eigen social media-uitingen te optimaliseren en uitstekend als teambuildingactiviteit.

De workshop smartphone fotografie is erg populair en kan op allerlei binnen- en buitenlocaties verzorgd worden. Ideaal als activiteit voor teams, relaties, vrijwilligers, bedrijven, instellingen, maar ook voor families of vriendengroepen. Naast dat men leert hoe betere foto’s te maken, leert men ook anders kijken en de juiste knoppen en instellingen te gebruiken. Leuk en leerzaam! Zo leert men beter fotograferen ter ontspanning, maar zijn foto’s ook beter geschikt voor bv beheerders van zakelijke social media kanalen. Het niveau van fotograferen maakt niet uit om mee te doen aan deze workshop. Iedere cursist verbetert zijn fotografievaardigheden. Je fotoboek en socials zullen er een stuk flitsender uit komen te zien!

Raldo: “De reacties al vanaf minuut 1 zijn geweldig. Ik merk altijd dat de groep hechter wordt tijdens de workshop. Daarom is deze workshop ook zeer geschikt voor teambuilding. Na de workshop krijg ik alleen maar leuke reacties, zoals: “gezellig”, “leerzaam” en “duidelijk”. Dat is ook waar ik naar streef. Ik maak graag een grapje en behandel iedereen gelijk. Aan het einde van de workshop kijken we nog naar ieders mooiste foto en indien gewenst is er ook een prijs voor de mooiste foto.”

Tussendoor maak ik ook wat actiefoto’s, terwijl de deelnemers volop aan het fotograferen zijn. Deze stuur ik naar je via WhatsApp, zodat je een leuk fotoverslag kan maken van het uitje. Leuk voor op social media, in een nieuwsbrief, op de website of op het intranet.

Meest gestelde vragen

Wat voor merk mobiel heb ik nodig om mee te kunnen doen?
Het maakt niet uit waarmee je komt fotograferen. Ik zal ervoor zorgen dat ieder een stap verder gaat in de fotografie.

Welke locatie is geschikt?
Iedere locatie is goed. Dit kan vanuit het bedrijf of thuis. Vaak kom ik ook naar een café, park, stadscentrum of andere locatie om vanuit daar een ronde te lopen, of naar een andere locatie te gaan, zoals een restaurant. Alles is bespreekbaar!

Is een workshop ook geschikt voor een zakelijk evenement?
Ja, evenementenbureaus en bedrijven maken ook regelmatig gebruik van mijn diensten.

Hoelang duurt een workshop?
De workshop zal ongeveer 2,5 uur duren. Eerst geef ik een stukje theorie en dan gaan we aan de slag. Op iedere plaats vertel ik steeds weer wat nieuws. Mocht je langer of juist korter de tijd hebben, dan pas ik mijn workshop daarop aan. Een workshop kan al gegeven worden vanaf een ½ uur per groep tot een hele dag.

Wat voor workshops heb je al gegeven?
Al eerder gegeven workshops zijn:
– Workshop fotografie met stadswandeling in Tilburg, Amsterdam, Den Bosch, Antwerpen, Boxtel, Waalwijk, Breda, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, enz.
– Workshop fotografie in het veld bij o.a. De Flierefluiter in Hilvarenbeek, Auberge du Bonheur in Tilburg, Beekse Bergen, Fort Althena en diverse andere plekken in het land.
– Op locatie bij bedrijven: binnen en buiten.

Interesse?
Bel of mail me en dan kunnen we bespreken wat je idee is. Ik denk graag met je mee!

WIL JE MEER WETEN OF EEN OFFERTE AANVRAGEN?

BEL DAN
06-245 318 42

OF MAIL JE VRAAG NAAR INFO@NEVENFOTOGRAFIE.NL