Over Raldo

Ik krijg energie van het werken met mensen. Ik hoor vaak dat ik enthousiast ben en mensen goed kan motiveren. Dat mijn positiviteit uit mijn foto’s straalt. Een goede sfeer vind ik dan ook erg belangrijk.

Prettige samenwerking

Van mijn klanten hoor ik dat mijn grootste pluspunt de prettige samenwerking is. Ik ben professioneel, flexibel en geef graag adviezen. Een groot compliment is dat klanten mij steeds weer terug vragen: voor sommige bedrijven fotografeer ik al meer dan tien jaar.

Natuurlijke lach

Veel mensen vinden het lastig om te poseren. Daarom stel ik mensen gerust. Ik zorg dat iemand zich op zijn gemak voelt en neem de zenuwen weg. Precies op het moment dat iemand ontspant, neem ik de foto: dan heb ik de natuurlijke lach.

Raldo’s achtergrond

Ik ben autodidact: ik heb mezelf leren fotograferen. Sinds 2005 werk ik als fotograaf en al vrij snel specialiseerde ik me als bedrijfsfotograaf. De fotovakschool heb ik afgerond en regelmatig volg ik een workshop van andere professionals, zodat ik mijn werk nog beter kan uitvoeren.

Nevenactiviteiten

Tja, als je Neven heet, moet je ook nevenactiviteiten hebben. Ik ben mede-oprichter en voorzitter van het Tilburgs Netwerkdiner, een initiatief om kennis te maken met ondernemers en professionals uit Tilburg en omgeving.

Daarnaast zet ik me vrijwillig als fotograaf in voor een aantal instanties zoals het Inloophuis Midden Brabant en de Quiet 500. Ik vind het belangrijk om mensen te helpen die het minder goed hebben in de samenleving. Hopelijk kan ik hiermee een beetje helpen om hun leven leuker te maken. 

Kennis maken?

Graag vertel ik je nog veel meer over de mogelijkheden. Zullen we binnenkort een keer koffie drinken? Ik kom graag bij je langs. Mail naar info@nevenfotografie.nl of bel 06- 245 318 42 om een afspraak te maken. Tot snel!