‘Aansprekende beelden zeggen meer dan woorden’

Raldo Neven Fotografie is gespecialiseerd in bedrijfsfotografie. Ik zet graag je medewerkers, pand en producten op de foto. Mijn ervaring maakt dat ik snel zie wat er op de foto moet staan om de juiste boodschap over te brengen.

Studio op locatie

Ik bouw een ‘studio’ op in jullie bedrijf. Bijvoorbeeld wanneer de directie of alle medewerkers op de foto moeten, kan dit gemakkelijk zijn: je bespaart voor het hele team reistijd en reiskosten!

De achtergrond van de foto kan een muur zijn in het pand, of ik richt een studio op locatie in. Dit bespreken we natuurlijk even van te voren.

Bedrijfsfotografie beeldbank

Voor meerdere bedrijven heb ik een beeldbank aangelegd met huisstijlfotografie. Dat is een verzameling foto’s van je bedrijf, je pand, je mensen en je bedrijfsprocessen. Zo heb je altijd goede foto’s van je bedrijf klaarliggen om aan te leveren voor een advertentie, artikel of om op je website te plaatsen.

Hieronder leg ik meer uit over de verschillende soorten bedrijfsfotografie die ik kan verzorgen.

Wil je meer weten? Bel dan naar 06- 245 318 42 of vul het contactformulier in.

Interieurfotografie

Voor veel bedrijven fotografeer ik het interieur en exterieur. Dit levert strakke platen op. Ik heb een aantal vaste klanten die zich bezig houden met het maken van interieurs. Net na de oplevering kom ik dan fotograferen. Bijvoorbeeld apotheken die fris en strak gemaakt worden, moeten ook op de foto zo overkomen. Ook in de horeca fotografeer ik regelmatig interieur, personeel en food.

Portretfotografie

Een goed portret is erg belangrijk. Een zakelijke portretfoto voor een magazine, een LinkedIn profielfoto, een grappig portret voor Facebook of andere social media kanalen, een vriendelijke foto voor je website: je kunt eigenlijk niet zonder.

Samen werken we aan een krachtig portret dat zelfverzekerdheid uitstraalt. Daarvoor is het belangrijk dat je je op je gemak voelt: en dat is nou net mijn specialiteit. Meer hierover lees je op de pagina over Raldo.

Ook de juiste belichting is zeer belangrijk, vooral als de foto gebruikt gaat worden voor drukwerk. De zakelijke portretfoto’s kunnen gemaakt worden in jouw bedrijf of ergens op locatie. Voor één persoon, of meteen van het hele team. Bel me even voor een afspraak: 06- 245 318 42.

Productfotografie

Het fotograferen van een product is een vak apart. Met de juiste opstelling en belichting zorg ik ervoor dat jouw product optimaal wordt vastgelegd. Of het nu gaat om een enorm gevaarte of de kleinste details, om één product, of een grote serie: het is allemaal mogelijk.

Websitefotografie

Een website zonder beeld is maar saai. Een goed beeld kan de uitstraling van je website toegankelijker maken. Het trekt de aandacht en kan zelfs zorgen voor meer verkoop. Graag maak ik foto’s van je pand, de mensen en de bedrijfsprocessen. Eventueel denk ik mee over een beeldconcept, als je het iets creatiever wilt.

Reclamefotografie

Foto’s voor een advertentie, brochure, flyer, mailing, of welk communicatiemiddel dan ook: ik zorg voor krachtige foto’s met de juiste uitstraling. Lees hier meer over de sterke punten van Neven Fotografie. Ik werk vaak voor verschillende reclame- en communicatiebureaus.

Publicaties

Heb je snel een persfoto nodig? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Daarnaast maak ik ook reportages. Lees hier meer over zo’n reportage.

Ik maak onder andere foto’s voor artikelen in het magazine van RegioBusiness en voor het ledenmagazine Dichterbij van de Rabobank.

WIL JE MEER WETEN OF EEN OFFERTE AANVRAGEN?

BEL DAN
06-245 318 42

OF MAIL JE VRAAG NAAR INFO@NEVENFOTOGRAFIE.NL